Estonian speaking people
Re:Estonian speaking people
Jahhh... mingit t?pset t?htaega ei oska ma ?elda aga umbes (siis kui k?ik l?heb plaanip?raselt) suve l?pp / s?gise algus.
M?ngust on valmis umbes 1/5 , ruumidest valmis 1/3 ja m?ngu on kokkupandud umbes 5 ruumi jagu (oma korter + alguse intro).
Kui ruumidega saaks ?hele poole siis l?heks juba kiiresti, kui kuna kasutan Win 2000 siis on pidevalt probleeme nii Agi Studioga kui ka Agi m?ngude k?ivitamisega (mis just praegu eksisteerib). Aga jah miski siin ilmas ei tule kergelt...
M?ngust on valmis umbes 1/5 , ruumidest valmis 1/3 ja m?ngu on kokkupandud umbes 5 ruumi jagu (oma korter + alguse intro).
Kui ruumidega saaks ?hele poole siis l?heks juba kiiresti, kui kuna kasutan Win 2000 siis on pidevalt probleeme nii Agi Studioga kui ka Agi m?ngude k?ivitamisega (mis just praegu eksisteerib). Aga jah miski siin ilmas ei tule kergelt...
Kon-Tiki ?tleb: "Ma imen vittu ja annan sulle munadesse, sa litapoeg!"
Hehehe, see on naljakas ;D T??tajad haisevad imelikult.
Hehehe, see on naljakas ;D T??tajad haisevad imelikult.
Veab sul et "t??tajad" ei saa aru Eesti keelest. V?i sina oleksid suure "pasa" sees ;D
Ma arvan, et sul on ?igus. Kuigi, see mis ma ?tlesin, ei olnud nii paha. Oh, ja kuidas ma konjugeerin minevikus?
Don't use "konjugeerima", use "p??rama". Let's have "p??rama" as an example.
Ma p??rasin
Sa p??rasid
Ta p??ras
Me p??rasime
Te p??rasite
Nad p??rasid
Ma p??rasin
Sa p??rasid
Ta p??ras
Me p??rasime
Te p??rasite
Nad p??rasid
Yours is in past right, Eero?
Present:
Ma p??ran
Sa p??rad
Ta p??rab
Me p??rame
Te p??rate
Nad p??ravad
Present:
Ma p??ran
Sa p??rad
Ta p??rab
Me p??rame
Te p??rate
Nad p??ravad
Ei, ma alles ?pin Eesti keelt. Ma olen hollandlane ja Eero ?petab mind, aga ma ei tea veel piisavalt s?navara
WOW! That's prettty good, kon-tiki.
Varsti oled Eestlane valmis!
Varsti oled Eestlane valmis!
See on arvatavasti seep?rast, et Eero parandab k?ike, mida ma kirjutan ;D
Jaa. Ma tegin neli viga: Esimene viga on seep?rast p?rast asemel, teine viga on see, et unustasin panemata et Eero ette, kolmas viga on k?ike k?ik asemel ja neljas on see, et ma ei pannud mida s?na kirjutan ette.
tegin mitte tegesin
aga muidu t?itsa hea Eesti keel. Tundub, et sulle meeldib Eesti keel, v?i mis?
aga muidu t?itsa hea Eesti keel. Tundub, et sulle meeldib Eesti keel, v?i mis?
Mida enam keeli ma tunnen, seda parem. Oh, ja sul on tatti oma p?kste peal. Ja maasikad kasvavad aias