Estonian speaking people

All off topic discussions go here. Everything from the funny thing your cat did to your favorite tv shows. Non-programming computer questions are ok too.
BI lazy

Re:Estonian speaking people

Post by BI lazy »

*passes a proper babel fish to candy*

here, plug it into yer ears, hope it works better then. :-p
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

Ei ole vist... Ise ?tlesid, et eesti on k?ige parem keel peale itaalia keelt. :P
Oliver

Post by Oliver »

oh yeah :D

no igaljuhul, mida sa arvad Iraagi s?jast? Kas USA peaks oma v?ed v?lja viima v?i peaks need seal edasi olema.

Minuarust v?iks v?ed v?lja viia sest peale s?da on 4-5 korda rohkem mehi surma saanud kui s?ja ajal :P
Eigen

Post by Eigen »

Kas Edgar Savisaar peaks tagasi astuma?

-Eigen
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

Ma arvan, et oma v?gede v?ljaviimine on USA enda asi, aga nad riskiksid seal edasi olles tsiviilisikute hukkamisega.
Savisaare kohta, on nagunii ?limalt ebat?en?oline, et ta seda teeb.
Oliver

Post by Oliver »

Eero R?nik wrote: Savisaare kohta, on nagunii ?limalt ebat?en?oline, et ta seda teeb.

ma arvan et Eigen tegi nalja ;D (ma t?siselt loodan ;))
gennadiy

Post by gennadiy »

?rge arvake, et kuna mul selline kasutajanimi on ma venelane olen. Puhas saarlane ikka!!! ;D

Teil on seal mandril ikka neid venelasi t?esti tohutult, kohe kuuleb seda vene keelt igal pool. Meil on neid mingi k?put?is ;D
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

Teil ikka veab... ;D
Oliver

Post by Oliver »

?nnes?rgis oled s?ndinud!;)

tglt, venelased peaksid Usu V?i ?ra Usu-sse saama, "Maailma parim sihvka s?litaja ja koorija" ;D
gennadiy

Post by gennadiy »

Kuulge selline k?simus, kas see on lubatud, et ma kasutan m?ngus p?riselt eksisteerivaid asutusi ja kohanimesi (nt. Kuressaare)?
Tegelt peavad vist mingid ?igused olema teiste asutuste ja toodete nimesi kasutada. :-\
?elge oma arvamus, kas tuleks kasutada selliseid nimesi nagu need p?riselt on, v?i m?elda v?lja mingid uued nimed? ???
Oliver

Post by Oliver »

mina kasutan k?ll. Mega ?ksk?ik! Ega t?en?osus on 1/1000000-le et keegi tuleb sulle kaebama selle p?rast. Kasuta julgesti, v?hemalt mina kasutaks (ja kasutan ka).
Praegu pole veel ?hegi m?ngu p?rast kaebama tuldud aga eks need kaebused ka millalgi tulevad :D
gennadiy

Post by gennadiy »

No ma vist ka ikka kasutan. Kirjutan algusesse lihtsalt pika jutu nimede juhuslikust kokkulangemisest jne... :D
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

Linnanimede kasutamine peaks olema t?iesti lubatud, asutuste omade kohta ma ei tea. Nagunii ei peaks kaebusi tulema, seni kuni sa ei lase neil halvas valguses paista. Ka siis on (v?hemalt v?ikese asutuse korral) v?ga v?ike t?en?osus, et keegi kaebama l?heks...
gennadiy

Post by gennadiy »

Mingit asutust n??d k?ll otseselt pole kavas mustama hakata, aga ei tea mis m?ngu valmides v?lja sellest tuleb. No ma ikka j?tan m?ngu nimeks Gennadi Tahab Autot : Mission Pack 1: Kuressaare (pagana pikk nimi ;) ) ja tegelt umbes pooltel asutustel v?i isegi rohkematel muudan ma nimed ?ra, sest lihtsalt Kuressaares pole sellisel hulgal allilma, nagu mul on planeeritud, ning vastavad asutused ei asu ka muidu tegelikkuses m?ngu piiride sees (st pole m?tet hakata poolt linna ?les joonistama, et saada ?ks poeke kusagilt kaugelt j??dvustada). Pisut segane tekst aga ?hes?naga j?tan k?ik mis v?imalik.
Oliver

Post by Oliver »

Mul ?hel m?ngul on pikem nimi:D

Lefty: Goes On Vacation (Not In The Right Place).
Vot see on alles pikk...aga muidu millal su m?ng siis ka valmis saab? Umbes?
Post Reply