Estonian speaking people
Re:Estonian speaking people
*passes a proper babel fish to candy*
here, plug it into yer ears, hope it works better then. :-p
here, plug it into yer ears, hope it works better then. :-p
Ei ole vist... Ise ?tlesid, et eesti on k?ige parem keel peale itaalia keelt.
oh yeah
no igaljuhul, mida sa arvad Iraagi s?jast? Kas USA peaks oma v?ed v?lja viima v?i peaks need seal edasi olema.
Minuarust v?iks v?ed v?lja viia sest peale s?da on 4-5 korda rohkem mehi surma saanud kui s?ja ajal
no igaljuhul, mida sa arvad Iraagi s?jast? Kas USA peaks oma v?ed v?lja viima v?i peaks need seal edasi olema.
Minuarust v?iks v?ed v?lja viia sest peale s?da on 4-5 korda rohkem mehi surma saanud kui s?ja ajal
Ma arvan, et oma v?gede v?ljaviimine on USA enda asi, aga nad riskiksid seal edasi olles tsiviilisikute hukkamisega.
Savisaare kohta, on nagunii ?limalt ebat?en?oline, et ta seda teeb.
Savisaare kohta, on nagunii ?limalt ebat?en?oline, et ta seda teeb.
Eero R?nik wrote: Savisaare kohta, on nagunii ?limalt ebat?en?oline, et ta seda teeb.
ma arvan et Eigen tegi nalja ;D (ma t?siselt loodan )
?rge arvake, et kuna mul selline kasutajanimi on ma venelane olen. Puhas saarlane ikka!!! ;D
Teil on seal mandril ikka neid venelasi t?esti tohutult, kohe kuuleb seda vene keelt igal pool. Meil on neid mingi k?put?is ;D
Teil on seal mandril ikka neid venelasi t?esti tohutult, kohe kuuleb seda vene keelt igal pool. Meil on neid mingi k?put?is ;D
?nnes?rgis oled s?ndinud!;)
tglt, venelased peaksid Usu V?i ?ra Usu-sse saama, "Maailma parim sihvka s?litaja ja koorija" ;D
tglt, venelased peaksid Usu V?i ?ra Usu-sse saama, "Maailma parim sihvka s?litaja ja koorija" ;D
Kuulge selline k?simus, kas see on lubatud, et ma kasutan m?ngus p?riselt eksisteerivaid asutusi ja kohanimesi (nt. Kuressaare)?
Tegelt peavad vist mingid ?igused olema teiste asutuste ja toodete nimesi kasutada. :-\
?elge oma arvamus, kas tuleks kasutada selliseid nimesi nagu need p?riselt on, v?i m?elda v?lja mingid uued nimed? ???
Tegelt peavad vist mingid ?igused olema teiste asutuste ja toodete nimesi kasutada. :-\
?elge oma arvamus, kas tuleks kasutada selliseid nimesi nagu need p?riselt on, v?i m?elda v?lja mingid uued nimed? ???
mina kasutan k?ll. Mega ?ksk?ik! Ega t?en?osus on 1/1000000-le et keegi tuleb sulle kaebama selle p?rast. Kasuta julgesti, v?hemalt mina kasutaks (ja kasutan ka).
Praegu pole veel ?hegi m?ngu p?rast kaebama tuldud aga eks need kaebused ka millalgi tulevad
Praegu pole veel ?hegi m?ngu p?rast kaebama tuldud aga eks need kaebused ka millalgi tulevad
No ma vist ka ikka kasutan. Kirjutan algusesse lihtsalt pika jutu nimede juhuslikust kokkulangemisest jne...
Linnanimede kasutamine peaks olema t?iesti lubatud, asutuste omade kohta ma ei tea. Nagunii ei peaks kaebusi tulema, seni kuni sa ei lase neil halvas valguses paista. Ka siis on (v?hemalt v?ikese asutuse korral) v?ga v?ike t?en?osus, et keegi kaebama l?heks...
Mingit asutust n??d k?ll otseselt pole kavas mustama hakata, aga ei tea mis m?ngu valmides v?lja sellest tuleb. No ma ikka j?tan m?ngu nimeks Gennadi Tahab Autot : Mission Pack 1: Kuressaare (pagana pikk nimi ) ja tegelt umbes pooltel asutustel v?i isegi rohkematel muudan ma nimed ?ra, sest lihtsalt Kuressaares pole sellisel hulgal allilma, nagu mul on planeeritud, ning vastavad asutused ei asu ka muidu tegelikkuses m?ngu piiride sees (st pole m?tet hakata poolt linna ?les joonistama, et saada ?ks poeke kusagilt kaugelt j??dvustada). Pisut segane tekst aga ?hes?naga j?tan k?ik mis v?imalik.
Mul ?hel m?ngul on pikem nimi:D
Lefty: Goes On Vacation (Not In The Right Place).
Vot see on alles pikk...aga muidu millal su m?ng siis ka valmis saab? Umbes?
Lefty: Goes On Vacation (Not In The Right Place).
Vot see on alles pikk...aga muidu millal su m?ng siis ka valmis saab? Umbes?