Estonian speaking people
Estonian speaking people
Ma tean, et see on lame koopia hollandi keele teemast, kuid m?tle selle peale, neil on olnud juba kaks sellist teemat, see on meie esimene.
English translation:
I know, this is a lame copy of the Dutch thread, but think about it, they've had two similar threads already, this is our first one.
Feel free to talk Estonian here!
English translation:
I know, this is a lame copy of the Dutch thread, but think about it, they've had two similar threads already, this is our first one.
Feel free to talk Estonian here!
Re:Estonian speaking people
jeee, ma olen nii ?nnelik! Meil on l?puks t?iesti oma topic.
Ei tea kas keegi sellele vastama kah ikka hakkab? Millest ?ltse r??kida?
kas keegi pakub ideid v?lja?
Ei tea kas keegi sellele vastama kah ikka hakkab? Millest ?ltse r??kida?
kas keegi pakub ideid v?lja?
R??gime sellest, kuidas me vihkame Eestis elavaid venelasi, kes ei austa meie keelt ja sihvkasid t?navatele s?litavad. Kuidas me vihkame n?ukogude okupatsiooni ja venestamist.
See, kes seda loeb, on hull
Edit: An e too much ::) ... and a bridge too far. Sorry, just had to make a lame pun ;D
Edit: An e too much ::) ... and a bridge too far. Sorry, just had to make a lame pun ;D
Minuarust ka. Venelastel on ju oma maa. Maailma k?ige suurem. Aga selle on nad juba nii (s?na otseses m?ttes) P**SE keeranud. N??d siis elavad siis, s?imavad Eestlasi lolliks jne jne jne. Vihkan neid. Annaks neile t?ie tambiga peksa kui nad alati kambaga ringi ei liiguks ;D .
Nt ?kskord m?ngisin kossu kooli juures. Klassivendadega. Tegime mingitele venkudele p?he ja peale seda hakkas pihta see t??piline venkude ?lbamine. "Eestlased on lollid jne jne jne"! Oh my god.
?ks asi veel. MA VIHKAN VENE KEELT ;D
Nt ?kskord m?ngisin kossu kooli juures. Klassivendadega. Tegime mingitele venkudele p?he ja peale seda hakkas pihta see t??piline venkude ?lbamine. "Eestlased on lollid jne jne jne"! Oh my god.
?ks asi veel. MA VIHKAN VENE KEELT ;D
Kas nad ikka ?tlesid "eestlased on lollid"? Pigem nagu "estjlasjed onj loljid"? V?i laulsid midagi venekeelset? Ei viitsi ju keegi neist eesti keelt ?ra ?ppida. M?lisevad nad igatahes palju. Aga neil on h?id k?lgi ka. Kui kaugele nad s?litada oskavad! Kui h?sti nad sihvkasid hammastega koorivad! Kui hea viinamaitse neil on!
hehe! h?sti paned Eero!:D
Ega see s?litamine on neil jh p?ris hea. ?he asja unustasid mainimatta. Nende "J" t?he h??ldamine on SUUUUUREP?RANE!:D
Aga mis sa ikka teed nende venelastega. Venelane on ja venelaseks j??b!
Ega nad vist vanemaks saades targemaks ei l?he?:D
ikka lollimaks vist
Ega see s?litamine on neil jh p?ris hea. ?he asja unustasid mainimatta. Nende "J" t?he h??ldamine on SUUUUUREP?RANE!:D
Aga mis sa ikka teed nende venelastega. Venelane on ja venelaseks j??b!
Ega nad vist vanemaks saades targemaks ei l?he?:D
ikka lollimaks vist
Neil saab ?ldse targemaks minemisest r??kida? Noh, aga ?nneks on m?ni ikka normaalne kah. Austab eesti keelt ja nii edasi. Kas sellist saab ?ldse venelaseks nimetada?
ega vist.
aga aitab sellest venelaste jutust .
R??gime n??d eestist endast. Kus sa tahaksid Eestis k?ige rohkem elada? ;D
Mina tahaks ikka P?rnu (ja elan kah seal), sest seal on k?ige soojem, suvepealinn ikkagi
aga aitab sellest venelaste jutust .
R??gime n??d eestist endast. Kus sa tahaksid Eestis k?ige rohkem elada? ;D
Mina tahaks ikka P?rnu (ja elan kah seal), sest seal on k?ige soojem, suvepealinn ikkagi
Ma tahan elada Tapal, aga kuna ma seal ei ela, siis elan ma P?rnus.
-Eigen
-Eigen
Ma tahan elada Tartus, ja seal ma elangi. Ei meeldiks mulle ?likooli minnes see ?hikaelu...
Mark mees oled, Eero:P
Mida muud siis veel r??kida? Mida need Hollandlased ja Sakslased ?ltse chativad? ;D
Mida muud siis veel r??kida? Mida need Hollandlased ja Sakslased ?ltse chativad? ;D
Hollandlased vaidlevad hollandi ja flaami keele erinevuste ?le ning sakslased (?igemini ainult ?ks, ning ta on Viinist) ei ole veel midagi erilist r??kida j?udnud.
it's not fair! babelfish doesn't know estonian!
so what? ;D
niisiis igaljuhul. Kas saksa keel on parem kui Eesti keel? Kas Hollandi on parem kui Eesti keel? ;D
kas on v?i ei ole, selles on k?simus ;D.
oi jh. ei ole midagi r??kida siis hakkan jama ajama
niisiis igaljuhul. Kas saksa keel on parem kui Eesti keel? Kas Hollandi on parem kui Eesti keel? ;D
kas on v?i ei ole, selles on k?simus ;D.
oi jh. ei ole midagi r??kida siis hakkan jama ajama