Estonian speaking people

All off topic discussions go here. Everything from the funny thing your cat did to your favorite tv shows. Non-programming computer questions are ok too.
Eero Ränik

Estonian speaking people

Post by Eero Ränik »

Ma tean, et see on lame koopia hollandi keele teemast, kuid m?tle selle peale, neil on olnud juba kaks sellist teemat, see on meie esimene.

English translation:
I know, this is a lame copy of the Dutch thread, but think about it, they've had two similar threads already, this is our first one.

Feel free to talk Estonian here! :P
Oliver

Re:Estonian speaking people

Post by Oliver »

jeee, ma olen nii ?nnelik! Meil on l?puks t?iesti oma topic.
Ei tea kas keegi sellele vastama kah ikka hakkab? Millest ?ltse r??kida? :P :P

kas keegi pakub ideid v?lja?
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

R??gime sellest, kuidas me vihkame Eestis elavaid venelasi, kes ei austa meie keelt ja sihvkasid t?navatele s?litavad. Kuidas me vihkame n?ukogude okupatsiooni ja venestamist.
Kon-Tiki

Post by Kon-Tiki »

See, kes seda loeb, on hull :P

Edit: An e too much ::) ... and a bridge too far. Sorry, just had to make a lame pun ;D
Oliver

Post by Oliver »

Minuarust ka. Venelastel on ju oma maa. Maailma k?ige suurem. Aga selle on nad juba nii (s?na otseses m?ttes) P**SE keeranud. N??d siis elavad siis, s?imavad Eestlasi lolliks jne jne jne. Vihkan neid. Annaks neile t?ie tambiga peksa kui nad alati kambaga ringi ei liiguks ;D .

Nt ?kskord m?ngisin kossu kooli juures. Klassivendadega. Tegime mingitele venkudele p?he ja peale seda hakkas pihta see t??piline venkude ?lbamine. "Eestlased on lollid jne jne jne"! Oh my god.
?ks asi veel. MA VIHKAN VENE KEELT ;D
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

Kas nad ikka ?tlesid "eestlased on lollid"? Pigem nagu "estjlasjed onj loljid"? V?i laulsid midagi venekeelset? Ei viitsi ju keegi neist eesti keelt ?ra ?ppida. M?lisevad nad igatahes palju. Aga neil on h?id k?lgi ka. Kui kaugele nad s?litada oskavad! Kui h?sti nad sihvkasid hammastega koorivad! Kui hea viinamaitse neil on! :P
Oliver

Post by Oliver »

hehe! :D h?sti paned Eero!:D
Ega see s?litamine on neil jh p?ris hea. ?he asja unustasid mainimatta. Nende "J" t?he h??ldamine on SUUUUUREP?RANE!:D

Aga mis sa ikka teed nende venelastega. Venelane on ja venelaseks j??b! ;)
Ega nad vist vanemaks saades targemaks ei l?he?:D
ikka lollimaks vist :P
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

Neil saab ?ldse targemaks minemisest r??kida? Noh, aga ?nneks on m?ni ikka normaalne kah. Austab eesti keelt ja nii edasi. Kas sellist saab ?ldse venelaseks nimetada?
Oliver

Post by Oliver »

ega vist.

aga aitab sellest venelaste jutust :P.
R??gime n??d eestist endast. Kus sa tahaksid Eestis k?ige rohkem elada? ;D
Mina tahaks ikka P?rnu (ja elan kah seal), sest seal on k?ige soojem, suvepealinn ikkagi ;)
Eigen

Post by Eigen »

Ma tahan elada Tapal, aga kuna ma seal ei ela, siis elan ma P?rnus. ;)

-Eigen
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

Ma tahan elada Tartus, ja seal ma elangi. Ei meeldiks mulle ?likooli minnes see ?hikaelu... :P
Oliver

Post by Oliver »

Mark mees oled, Eero:P :P :P

Mida muud siis veel r??kida? Mida need Hollandlased ja Sakslased ?ltse chativad? ;D
Eero Ränik

Post by Eero Ränik »

Hollandlased vaidlevad hollandi ja flaami keele erinevuste ?le ning sakslased (?igemini ainult ?ks, ning ta on Viinist) ei ole veel midagi erilist r??kida j?udnud.
Candy
Member
Member

Post by Candy »

it's not fair! babelfish doesn't know estonian!
Oliver

Post by Oliver »

so what? ;D

niisiis igaljuhul. Kas saksa keel on parem kui Eesti keel? Kas Hollandi on parem kui Eesti keel? ;D

kas on v?i ei ole, selles on k?simus ;D.

oi jh. ei ole midagi r??kida siis hakkan jama ajama :P
Post Reply